spacer.gif, 0 kB

Nieuwe pastores

Afscheid pastor Jan Woolderink als administrator en benoeming nieuwe priesters.

Pastor Jan Woolderink heeft vanwege zijn gezondheid en het vorderen van zijn leeftijd het verzoek gedaan aan de bisschop van Haarlem-Amsterdam, Mgr. Punt, om per 01 september 2013 niet langer administrator te zijn van de parochies Uithoorn, de Kwakel en Nes aan de Amstel. Mgr. Punt heeft hiermee ingestemd. Pater Jan heeft aangegeven graag als pastoor te willen blijven voorgaan tijdens de Eucharistievieringen in het cluster. Met ingang van 01 september zullen door Mgr. Punt als opvolger van pater Jan worden benoemd: de priester Samuel Marcantognini als pastoor van de 3 parochies en priester Henry Rivas als kapelaan. In de komende maanden zullen voorbereidingen worden getroffen voor de komst van beide priesters.