spacer.gif, 0 kB


Klein Urbanus zet zich in voor de Voedselbank en komt graag bij u langs! 

Beste medeparochiaan en dorpsbewoner van Nes, 

Traditiegetrouw wordt er in oktober elk jaar in de St.Urbanus een groot feest gevierd, genaamd Oogstdankdag. Dit keer gebeurt dit tijdens de vieringen in het weekend van 28 en 29 oktober. De Missiegroep van de St.Urbanus verzamelt dan voedsel, bestemd voor de Voedselbank, zodat ook diegenen die het minder breed hebben gezond en goed eten kunnen krijgen. Er worden eveneens producten verkocht afkomstig van de Wereldwinkel, zodat de producenten van deze producten een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. U kunt deze uiteraard inslaan voor uw eigen keukenkastje, tegelijkertijd de mogelijkheid om deze ook te doneren aan de Voedselbank. Heel fijn! 

Wij zijn Klein Urbanus, een groep jongeren vanuit de St.Urbanusparochie van Nes en we hoorden hiervan en willen ook heel graag ons steentje hieraan bijdragen. Een goed doel! En daar hebben we UW hulp bij nodig!!! Op zaterdag 21 oktober willen we bij u langskomen, mét de kruiwagen, om voedsel op te halen. Bij voorkeur lang houdbare producten. Graag willen we de kruiwagen tot de rand toe vullen en zo een maximaal resultaat behalen voor onze medemens die het moeilijk heeft in deze dure tijden. 

Dus aarzel niet en stuur een berichtje naar een van de email-adressen zoals vermeld in de onderstaande afbeelding. Ontvangen we geen bericht, weten we helaas ook niet dat we bij u mogen langskomen… Het is slechts een kleine moeite, wij komen het dan ophalen en doneren het vervolgens aan de Voedselbank. We hopen dat we veel voedsel mogen ophalen!!! 

Heel graag tot 21 oktober! 

Hartelijke groet, 

Klein Urbanus
Maicah, Louise, Jill, Mathijs