spacer.gif, 0 kB


Oogstdankdag: 20 en 21 oktober 2018

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober vieren we onze jaarlijkse Oogstdankdag.
Centraal in dit weekend staat de oogst. Mocht u zichzelf nu afvragen welke oogst dat dan voor u is: dat kan op velerlei gebied een resultaat opgeleverd hebben! Natuurlijk in de meest letterlijke zin van het woord: de opbrengst van het land, zoals appels, peren, pompoenen, uien, bloemen, planten en nog veel meer.

Maar wat dacht u van een meer persoonlijke opbrengst. Misschien heeft u recent na veel moeite een nieuwe baan kunnen vinden. Of heeft u het afgelopen jaar een nieuw huis gekocht of nieuw thuis gevonden. Plannen die lang in uw achterhoofd zaten uiteindelijk weten te realiseren. Misschien heeft u een vreselijke moeilijke tijd achter de rug en ziet de toekomst er nu rooskleuriger uit. Of bent u hersteld of genezen van een nare aandoening of ziekte. Allemaal voorbeelden van een persoonlijke oogst waarbij u dankbaar bent dat deze volgens wens zijn gegaan of zelfs tot een goed einde zijn gebracht.

Solidariteit en dankbaarheid, een mooi moment om dit samen te vieren of te gedenken in het weekend van de Oogstdankdag. Komt u ook vieren? Uw aanwezigheid zal zeer worden gewaardeerd! De zaterdagavond viering zal worden opgeluisterd met zang van het eigen St.Cecilia koor. Daarnaast zal de Missiegroep aanwezig zijn met producten afkomstig van de WereldWinkel. Deze producten uit ontwikkelingslanden zijn zonder tussenhandel ingekocht, zodat de producenten een eerlijke prijs krijgen voor hun handel. Eerlijk en daarnaast ook nog eens erg lekker!
En mocht u tijdens het kopen in al uw enthousiasme toch iets teveel hebben ingeslagen: Geen probleem! Datzelfde weekend wordt ook gestart met het inzamelen voor de voedselbank. In de aanwezige manden kunt u al uw producten kwijt welke vervolgens geschonken zullen gaan worden aan hen die het niet zo breed hebben en uw voedselsteun in deze goed kunnen gebruiken.
U allen hartelijk dank voor uw bijdragen!

Uw parochieteam.